Mulai Sekarang Jom Jadi Barber Profesional di Rumah,
Tak Perlu Ke Kedai Gunting Lagi!

Gunting Rambut Takkan Lagi Menyakitkan Macam Ni

Bila ada alatan yang betul, gunting rambut jadi senang!

Jom jadi barber profesional untuk keluarga di rumah, tak perlu ke kedai gunting lagi, membazir je!

TEMPAH SEKARANG!

Pisau cukur cepat sangat berkarat

Shaver berwayar ni susah nak guna, sampai terbelit-belit

Banyak duit terbang beli pisau cukur

Malas nak beratur panjang kat kedai gunting rambut

Selalu luka kulit bila guna pencukur

Shaver tak tahan lama, tak sampai sebulan dah rosak

Beli shaver tapi mata pisau tak tajam langsung

MASALAH

Adakah Anda Sering Mengalami

Seperti Ini?

Jika Masalah ini Diabaikan Risikonya Lebih Dari Yang Anda Sangka!

Semua masalah di atas boleh di atasi jika anda memiliki..
Jawapan kepada Kesemua Masalah Anda 

SUPER PRO TRIMMER

Penggunaan pisau cukur yang berkarat atau tumpul boleh menyebabkan luka dan jangkitan pada kulit.


Shaver yang kerap rosak dan tidak berfungsi bukan sahaja membazirkan duit, masa, dan tenaga, malah boleh mengganggu kesihatan mental

Heading 3

Memperkenalkan

Ini Barang Padu Pilihan Setiap Profesional Barber

TEMPAH SEKARANG!

kelebihan

Super Pro Trimmer

  • Mata tidak berkarat dan super tajam
  • Tanpa wayar. Senang di bawa ke mana sahaja
  • Waterproof IP7 (kalis air)
  • Putaran 360 darjah. Tak perlu fikir wayar berbelit lagi
  • On/off button. Senang digunakan
  • Senang dicuci. Berus disediakan
  • 1500mAh Lithium Battery tahan selama 300 minit, hanya charge guna usb je
  • Direka untuk pelbagai kegunaan seperti gunting rambut, trim misai dan lain-lain
  • Disediakan 3 size mata, iaitu 1mm, 2mm dan 3mm

dengan produk lain

perbezaan

Super Pro Trimmer

Waranti

6 Bulan

Tonton Video di Bawah

Dapatkan Sekarang!

TEMPAH SEKARANG!

Saksikan Sendiri Bukti Ketajaman
Tiada lagi luka
semasa bercukur 
Botakkan kepala sepantas 3 minit sahaja
Tak perlu lagi nak ganti pisau cukur tiap minggu, pakai yang ni je senang
Trimmer ni tanpa wayar, tiada lagi masalah wayar terbelit-belit

Cuba Anda

Bayangkan Perkara Ini

Selepas guna trimmer ini

Dah ramai pengguna yang dah berpuas hati 

TESTIMONI PENGGUNA

SUPER PRO TRIMMER

Barang yang diorder cepat sampai. 5 hari. Dibungkus dengan kemas. Diterima elok. Berfungsi dengan baik.

useyusri, Shah Alam

Puas hati dengan packaging yang sangat style...dah macam kotak phone... product nampak sangat awesome...

raoprosli, Seremban

Memang terbukti berkesan product ni. Almost 3 tahun guna since pkp hritu. Tapi mmg tahan lasak produk ni. Sebab tu repeat beli hehehe

Ffahirarah, Dungun

Packaging cantik dan kemas. Penghantaran pantas. 2 hari dah sampai. Kudos to seller. Job well done. Thank You Seller. Kalau ok boleh repeat order lagi.

mohdalzan, Kuala Lipis

Dah cuba guna potong rambut anak... Mesin senyap . Berat tak padan dengan harga.. berbaloi2.. mata tajam... Senang la nak potong rambut suami dn anak2.. 

sitihajar, Taiping

Kini, Giliran Anda Pula..

Ramai Dah Cuba

TEMPAH SEKARANG!

Baik, Anda sila fokus bahagian nie, sebab ini tawaran terbaik kami boleh bagi untuk anda..
SENARAI APA YANG ANDA BAKAL DAPAT :

BERAPA HARGA SUPER PRO TRIMMER NIE YA?

Penghantaran percuma seluruh semenanjung sahaja (caj RM20 untuk Sabah, Sarawak & Labuan).
Jaminan tukar baru, untuk barang yang rosak semasa penghantaran dan WARANTI sehingga 6 bulan.

Tawaran Hebat Ini Adalah Terhad!

00
00
00
00

Hari

Jam

Minit

Saat

Percuma hair gel untuk pembelian Pakej Double & Pakej Triple
Potongan harga sehingga 62% untuk pembelian Pakej Triple

Harga Asal Untuk 1 Unit Adalah RM169

Sekarang Kami Ada Tawaran Pakej & Diskaun Yang Tak Masuk Akal Untuk Pelanggan Bertuah

Pakej Harga

Kami berikan diskaun untuk anda..

Klik butang

'Tempah Sekarang'

mana-mana satu pakej
diatas untuk order..

TEMPAH SEKARANG!

TEMPAH SEKARANG!

Kami Sediakan

2 Kaedah Bayaran

Buat Pilihan Bijak Sebelum Menempah..

Barang Sampai
Baru Bayar

Online Banking

TEMPAH SEKARANG!

Pakej Single - 1 Unit -Harga: RM99 - Penjimatan: RM70 - Jimat: 41% - RM99.00/Unit
Pakej Double -2 Unit -Harga: RM149- Penjimatan: RM189 - Jimat: 55% - RM74.50/Unit
Pakej Triple -3 Unit -Harga: RM189 - Penjimatan: RM318 - Jimat: 62% - RM63.00/Unit

Ya, Saya Nak Tempah Sekarang!

Online Banking
COD (Barang Sampai Baru Bayar)

NEGERI / BANDAR

CARA BAYARAN

PILIH PAKEJ

EMAIL

POSKOD

ALAMAT

NO. TELEFON

NAMA PENUH

Borang Tempahan

Sila masukkan maklumat anda

Tawaran Hebat Ini Adalah Terhad!

00
00
00
00

Hari

Jam

Minit

Saat

Diskaun Sehingga 62% & Pencuma 3 unit Hair Gel
> Pakej Triple, Pilihan Bijak Anda!

* Risau tentang privasi online? Maklumat anda selamat dan bebas spam dengan kami! Untuk proses cepat dan mudah, kenapa tak guna Online Banking? Plus, elak risiko tak ada di rumah bila barang sampai. Dengan Online Banking, tiada keperluan menunggu penghantaran – semuanya lancar saja. Terima kasih atas pilihan bijak anda!

Penghantaran Percuma Seluruh Semenanjung

Tawaran Hebat Ini Adalah Terhad!

00
00
00
00

Hari

Jam

Minit

Saat

Masih ragu-ragu 

RISIKO ANDA 0%

Ya, Ini kerana kami berikan jaminan tukar baru untuk anda..

Sekiranya produk kami tidak sampai kepada anda dan untuk barang yang rosak semasa penghantaran.

Kami akan gantikan dengan yang baru tanpa banyak soal.

Permintaan

Sangat Tinggi!

TEMPAH SEKARANG!

Dapatkan Sekarang!

PERINGATAN!

Tawaran hebat ini hanya untuk hari ini dan di website ini sahaja. Jangan lepaskan peluang, sebab tawaran ini akan ditutup tidak lama lagi! Selepas ditutup, kami tak dapat terima sebarang rayuan untuk mendapatkan tawaran ini.

Soalan Lazim

Ya, kami menyokong COD untuk kemudahan bayar tunai semasa terima produk.
Adakah Super Pro Trimmer menyokong pembayaran Cash On Delivery (COD)?
Kami gunakan DHL dan NinjaVan, bergantung kawasan. Kami pilih kurier terbaik untuk penghantaran selamat dan cepat.
Kurier apa yang digunakan untuk penghantaran?
Hubungi kami untuk cari alternatif penghantaran terbaik.
Bagaimana jika saya di kawasan tidak diliputi kurier?
Ya, kami terima pembayaran melalui perbankan Internet (FPX) dan e-wallet popular di Malaysia.
Bolehkah saya buat pembayaran secara online?
Penghantaran percuma untuk Semenanjung Malaysia. Sabah, Sarawak, dan Labuan dikenakan caj RM20.
Apakah caj penghantaran untuk
pembelian?

Super Pro Trimmer

Facebook is a registered Trademark of Facebook.com. The site www.shavermalaysia.com is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners.

Disclaimer :

Copyright © Sifat Sahabat Sdn Bhd 202301010145 [1504066-V].
All Rights Reserved. Design By Sahabat Creative

Ada Pertanyaan Atau Masalah

Call Center +601131492334